DLA Piper og Lovstafetten Oslo har invitert alle jusstudenter ved UiO til årets veldedighetsløp

I dag løper DLA Piper og Lovstafetten til inntekt for Barnekreftforeningen

Advokatfirmaet betaler 150 kroner per jusstudent fra UiO som denne lørdagen løper en 5 km lang løype. 

Publisert

- I anledning årets TV-aksjon arrangerer DLA Piper «Løp for meg», i samarbeid med Lovstafetten Oslo. Dette er Barnekreftforeningens bistandsløp, og i år går de innsamlede pengene til Barnekreftforeningens arbeid med å etablere familiehus ved de fire store universitetssykehusene i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø, sier advokat Johan Eikrem i DLA Piper. 

Dette er fjerde året på rad der advokatfirmaet og Lovstafetten Oslo arrangerer løp til inntekt for veldedighet. I fjor inviterte aktørene alle jusstudenter i Oslo til et løp til inntekt for UNICEF.

150 kroner per jusstudent

Årets konsept er enkelt: DLA Piper betaler 150 kroner per jusstudent fra UiO som denne lørdagen løper en 5 km lang løype med start og mål Aker Brygge, via Skøyen.

- Målet er å engasjere så mange jusstudenter som mulig, og å samle studentene for en god sak. Etter at løpet er gjennomført, og vi har oversikt over antall deltakere, så overfører DLA beløpet som er løpt inn til Barnekreftforeningen via Spleis, forteller senioradvokaten. 

Det er dessuten mulig å støtte løpet med et valgfritt beløp uten å løpe selv for de som vil det. 

Lovstafetten vil også utdele premier til de tre jentene og guttene som løper lengst. Etter løpet vil det holdes et sosialt arrangement i regi av DLA Piper for deltakerne. 

Pro bono

Eikrem forteller at DLA Piper har et pro bono-samarbeid med både Barnekreftforeningen og TV-aksjonen. 

- Og derfor er vi derfor ekstra glade for at vi sammen med Lovstafetten i år kan hjelpe to av våre pro bono-partnere med å sette fokus på en svært viktig og god sak!

DLA Piper gir for øvrig støtte til veldedige organisasjoner og prosjekter, i første rekke gjennom vederlagsfri juridisk bistand eller opplæring. 

På globalt plan har DLA Piper i pro bono-sammenheng valgt å fokusere på tre kjerneområder, nemlig barns rettigheter, flyktningers rettigheter samt rettssikkerhet i utviklingsland.

Alle advokater i DLA Piper forplikter seg dessuten til å jobbe pro bono for en eller flere av deres samarbeidsorganisasjoner, som blant annet inkluderer nevnte UNICEF, Barnekreftforeningen, TV-aksjonen, samt Kreftforeningen, CARE Norge, SOS-barnebyer og Skiforeningen.

Powered by Labrador CMS