Frode Sulland og Henriette Willix.

Frode Sulland gir seg som daglig leder - Henriette Willix overtar 

- Etter 28 år som daglig leder, er det på høy tid at yngre krefter får overta, sier Frode Sulland.

Publisert Sist oppdatert

Fra 1.januar 2024 overtar Henriette Willix (36) som daglig leder i Advokatfirmaet Sulland.

- For en utfordring! Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på dette i 2024. Advokatfirmaet Sulland skal fortsatt ha høy faglig kvalitet og ivaretagelse av enkeltmenneskets rettssikkerhet som hovedfokus, sier Willix i en melding.

Willix ble partner i Sulland som 32-åring, og har arbeidet i firmaet siden 2016. De siste årene har hun markert seg som forsvarer i flere profilerte filleristingssaker, og har engasjert seg i den rettspolitiske debatten om sakkyndighet, Gjenopptakelseskommisjonen og Den rettsmedisinske kommisjon.

I Forsvarergruppens styre

I tillegg til å jobbe som forsvarer, arbeider hun blant annet med økonomiske straffesaker, arbeidsrett, foreldretvister, diskrimineringssaker og erstatnings- og forsikringsrett. Willix sitter  også i Forsvarergruppens styre.

Forsvarergruppen vurderer å iverksette aksjoner frem til revidert nasjonalbudsjett legges frem i mai.

- Det er ingen hemmelighet at rammene for vår drift fortsetter å utfordres, og det er krevende å drive et middels stort advokatfirma hvor størstedelen av sakene betales etter rettshjelpssatsen, sier Willix.

- Det er mange oppgaver å ta fatt på når jeg går inn i denne nye rollen. Sammen med de fantastiske folkene vi har hos oss har jeg tro på at vi også i fremtiden vil lykkes i å ivareta våre kjerneverdier, samtidig som vi opprettholder enn sunn drift», sier hun.

Firmaet har i dag fjorten advokater og fire advokatfullmektiger i staben, og holder til vis-a-vis Oslo tinghus.  Advokatfirmaet endret navn i 2017, og het tidligere Hestenes og Dramer & Co.

- Fortsetter som partner

- Det er med stor glede jeg overlater stafettpinnen videre, sier avtroppende daglig leder, advokat Frode Sulland (67).

- Jeg er trygg på at våre grunnleggende verdier vil bli ført videre ved at Willix nå overtar stafettpinnen. Hun har de siste årene demonstrert en stor arbeidskapasitet, et genuint engasjement for firmaet og en handlekraft i driften av dette, sier Sulland.

I meldingen kommer det frem at Sulland ikke har noen planer om å trappe ned, men fortsetter som pratner og advokat.

Willix, som er fra Hamar, fikk bevilling i 2015, og har tidligere arbeidet i forsikringsselskapet AIG Europe Ltd. Hun har også hatt et praktikantopphold i et advokatfirma i Los Angeles, USA. 

Powered by Labrador CMS