Helene Elness.

Fulford & Tyr Advokatfirma blir nest størst i Drammen

- Det var stas å bli kontaktet av Drammens Hjort, sier partner og styremedlem, Helene Elness, etter den ferske sammenslåingen. 

Publisert

Advokatbransjen i Drammen er i endring. Fra tirsdag 1. oktober har det kommet en ny advokatkjempe i byen under navnet Fulford & Tyr advokatfirma. 

Inntil nå har Fulford Pettersen & Co, samt Tyr, vært Drammens nest største og tredje største advokatvirksomheter. Etter sammenslåingen, seiler det ferske firmaet opp som nummer to bak Svensson Nøkleby. 

- Tyr er et relativt nytt firma, som det har gått bra med og som har fått gode resultater. Da vi fikk en henvendelse fra Fulford som lurte på om vi kunne være interessert i en sammenslåing, trengte vi ingen tenkepause. Det var stas å bli kontaktet av Drammens Hjort. Fulford har en lang historie og dype røtter, forteller partner og styremedlem, Helene Elness.

Tre hovedområder 

Denne uken har advokatene fra Fulford Pettersen & Co flyttet inn i lokalene til Tyr. 

- Flyttingen har gått veldig smidig. Hovedkontoret forblir i Drammen, i tillegg til at vi har et lokalkontor på Bislett i Oslo. Nå er vi innspurten med å få på plass nye lokaler der. Dermed kan vi fordele oss litt og reise frem og tilbake, forteller Elness. 

Fulford & Tyr arbeider både mot næringslivet, privatmarkedet og det offentlige. 

- Nå som Fulford har kommet inn, styrker vi oss på flere fagområder, slik som selskapsrett og skatterett. Det er fint å få et større, men også et sterkere, fagmiljø. 

Sammenslåingen har blitt omtalt av både AdvokatWatch og Drammens Tidende (begge krever innlogging) tidligere. 

Forventer flere sammenslåinger

I det ferske firmaet er det nå åtte partnere og rundt tjueen ansatte. Til sammen omsatte de to nyfusjonerte for drøye 52 millioner kroner i 2023. Til sammenlikning hentet Svensson Nøkleby inn nær det dobbelte.

- Det er en bra størrelse på firmaet nå. Vi har fylt hver krik og krok i kontorlokalene i Drammen, sier Elness. 

- De ansatte synes det er gøy med sammenslåingen, og de er både positive og fornøyde. 

Elness spår at advokatbransjen kan vente seg flere sammenslåinger i fremtiden. 

- Både for å bygge muskler, men også av hensyn til utgifter. Vi klarte oss bra slik det var, men man blir likevel mindre sårbare når man er flere. Samtidig får man også en sterkere konkurranseposisjon selvsagt.

Powered by Labrador CMS