Toril Valla.

Hun blir ny partner i Grette

– Dette åpner helt nye muligheter og deltakelse i nye prosjekter for min del, sier Toril Valla. 

Publisert Sist oppdatert

På nyåret ble det kjent at Grette skal satse på fiskeri og havbruk gjennom en egen avdeling i Mo i Rana. 

Ved Nordlands-kontoret består partnerskapet allerede Thomas Andreassen, som også fungerer som regionsleder. 

Fra 1. september vokser partnerstaben med nok et fjes når Toril Valla kommer over fra advokatfirmaet Nord. 

– Vi er veldig glade for at Valla skal bidra i en viktig oppbyggingsfase av Grettes satsning på Helgeland og i Nord-Norge, og herunder at vi sikrer et utvidet tjenestespekter lokalt og regionalt, sier managing partner i Grette, Line Wefald, i en pressemelding. 

Eiendomseksperten

Valla har arbeidet som både advokat og partner i Nord siden 2012. Hennes spesialiteter ligger innenfor eiendomsretten, og involverer blant annet utbygging av infrastruktur, vann- og vindkraftprosjekter, samt kontraktsinngåelse i forbindelse med eiendomsutvikling. 

Ifølge Grette er Valla også kompetent innenfor jordskifte- og landbruksrelatert eiendomsjuss. På CV-en kan hun i tillegg skilte med en rekke verv gjennom karrieren, blant annet i DNB og som styreleder i Coop Midt-Norge AS.

– Grette har vært i Rana i mange år allerede, og at firmaet velger å etablere et kontor og utvikle satsingen i Nord-Norge herfra synes jeg er svært gledelig. Jeg ser frem til å få bidra til denne oppbyggingen gjennom min kompetanse og min særlige interesse for eiendomsrett, sier hun. 

– Åpner nye muligheter

I tiden fremover har Grette ambisjoner om å ansette rundt seks advokater ved lokalkontoret. 

– Jeg tror det er en fordel for kundene at vi har nærhet til dem og markedet, og at vi sånn sett oppnår en mer kortreist dialog, sier Valla. 

– Samtidig har Grette et bredt spekter av spesialkompetanse på flere områder, slik at det også er mulig å søke støtte og etablere team der hvor det er behov for dette. Dette åpner helt nye muligheter og deltakelse i nye prosjekter for min del.

Powered by Labrador CMS