Kaare Oftedal og Anne-Marit Wang.

Nye partnere i Selmer og Haavind

Etter ti år i DLA Piper, har Kaare Oftedal byttet beite. Det samme har Anne-Marit Wang som rykker opp fra senioradvokat i Wiersholm til partner i Selmer. 

Publisert Sist oppdatert

Fra 2014 til 2024 var Kaare Oftedal partner, og i noen år også managing partner, i DLA Piper Norway. Nå står nye eventyr for tur.

Oftedal, som er spesialisert innenfor transaksjoner og selskapsrett med særlig fokus på M&A, har nemlig meldt overgang til Haavind. 

- Jeg har hatt ti vidunderlige år i DLA Piper, og jeg vil savne mine gamle kolleger. Nå ser jeg frem til å jobbe med et sterkt team i Haavind, skrev Oftedal nylig i en oppdatering på LinkedIn

Han er ikke den eneste partneren som har valgt å ta avskjed med DLA Piper Norway denne høsten. Det samme har også Sveinung Mjaugedal og Hans Christian Brodtkorb

Ny tech-partner i Selmer

Oftedal, Mjaugedal og Brodtkorb er ikke alene om å bevege seg i disse dager. Det samme gjør også Anne-Marit Wang. 

De siste fire årene har hun arbeidet i Wiersholm, etter fem år i Schjødt. Hun har også bakgrunn som både næringslivsjournalist og PR-rådgiver. 

Som advokat har hun spesialisert seg innenfor immaterialrett, personvern, teknologi og IT. Utdannelsen tok hun i både Oslo, New York og Frankrike. 

– Rekrutteringen vil styrke Selmers posisjon som en av Norges ledende juridiske rådgivere innen teknologi. Anne-Marit er en av landets mest lovende unge advokater på sitt felt. Selmer har et erfarent teknologiteam som rådgir på tvers av bransjer, og vi bygger vår ekspertise videre med denne rekrutteringen , sier managing partner Hans Jørgen Bender i en melding

Wang opplever at det er motiverende å gå inn i et selskap som ønsker å vokse på teknologiområdet.

– Jeg tar nå min erfaring med meg inn i teamet for å videreutvikle rådgivningen ytterligere, sier hun. 

Powered by Labrador CMS