Tom Ekevall, Morten Eriksen og Peter Uddfors.

Avant IT har blitt kjøpt opp av svenske Avoki

Avoki vil styrke sin posisjon i det nordiske legal tech-markedet og bli mer aktuell for advokatbransjen. 

Publisert

Avant IT er et velkjent navn i advokatbransjen her hjemme. I over tjue år har selskapet levert IT-tjenester særlig tilpasset advokatvirksomheter og juridiske avdelinger. 

Fra 1. oktober er ikke Avant IT kun et norsk selskap lenger, men en del av den svenske IT-gruppen Avoki. 

- Vi er stolte over fremgangen vi har gjort de siste årene. Jeg er sikker på at Avoki vil være en utmerket plattform for vår neste vekstfase, hvor vi kan skalere opp vår virksomhet ytterligere, sier Morten Eriksen, administrerende direktør & partner i Avant IT.

Styrker seg i Norden

Nå håper Eriksen at Avant IT, ved å bli en del av en større kontekst, får mulighet til å bygge en bredere kundebase. 

- I tillegg til å utvide og forbedre vårt tilbud til eksisterende kunder, sier han. 

Ifølge administrerende direktør i Avoki, Peter Uddfors, er målet med oppkjøpet å styrke selskapets posisjon i det nordiske IT-markedet. 

- Avant IT er en veletablert leverandør med høy kundetilfredshet, spesielt i advokatbransjen, hvor de tilbyr skreddersydde IT-løsninger, sier han.

- Verdifullt tilskudd

Uddfors forteller at Avant IT nå vil bli integrert i en større nordisk enhet, slik at tjenester som saksbehandlingssystemet Legal365, blir tilgjengelig for advokatfirmaer og juridiske avdelinger i både Sverige og Finland også. 

- Med Avokis store ekspertise innenfor IT-drift, nettverk og sikkerhet i Norden, kan vi utveksle erfaringer og løsninger for å levere enda bedre tjenester til våre kunder, sier han. 

- Vi har allerede advokatfirmaer og juridiske avdelinger på kundelisten, og der blir Legal365 et verdifullt tilskudd som bidrar til økt effektivitet. 

Powered by Labrador CMS