Aud-Marit Næss.

Nå har hun gått fra Magnus Legal til Stiegler

Aud-Marit Næss har blitt partner i Vestlandets sjette største advokatfirma. 

Publisert Sist oppdatert

Denne uken avslørte Stiegler på LinkedIn at et nytt fjes er på vei inn i partnerskapet. Nemlig selskapsrettseksperten Aud-Marit Næss. 

- Nå har jeg bare vært her noen dager, men så langt har det vært «spot on» i forhold til forventningene, sier hun til Advokatbladet. 

- Stiegler er i vekst og har mange spennende kunder i sin portefølje, og et økt sakstilfang på næring. Dette passer meg utmerket. Og sist, men ikke minst, har jeg blitt tatt imot av veldig hyggelige kolleger.

- En god samarbeidspartner for lokalt næringsliv

Næss har spesialisert seg i selskapsrett, med særlig fokus på privat- og familieeide virksomheter. 

- Stiegler har en faglig profil som passer meg veldig bra, sier hun. 

- Min spisskompetanse er selskapsrett og aksjonærforhold, og sammen med de andre fagdisiplinene i selskapet, tror jeg at jeg kan være med på å bidra til at vi kan være en god samarbeidspartner for lokalt næringsliv ved å bidra med det mest sentrale innenfor de forretningsjuridiske områdene.

Tett samarbeid på tvers av fag

De siste tre årene har hun arbeidet som advokat hos Magnus Legal. Hun har også bakgrunn fra både PWC, EY og Vikse, så vel som Konkurransetilsynet. 

- I Stiegler får jeg jobbe tett sammen med spesialister innenfor andre fagområder som arbeidsrett, kontraktsrett/entreprise, eiendom, offentlige anskaffelser, arv og mer. Det tilrettelegger for at vi kan levere et bra totalprodukt overfor kundene våre. Når det gjelder spennende utfordringer, så er kunstig intelligens det som jeg først og fremst tenker på, sier Næss.

Næss er den andre kvinnelige partneren i selskapet, som nå teller totalt ni partnere, tre senioradvokater, ti advokater og to advokatfullmektiger.

Powered by Labrador CMS