Hedvig Moe.

Hedvig Moe rykker opp til partner i Thommessen

- Hennes unike bakgrunn og kompetanse har styrket Thommessens evne til å tilby strategisk rådgivning i skjæringspunktet mellom juss, risiko, og forretningsstrategi.

Publisert Sist oppdatert

For snart halvannet år siden kom Hedvig Moe til Thommessen etter en årrekke som både påtaleleder og assisterende sjef for Politiets sikkerhetstjeneste (PST). 

Hun kom inn i advokatfirmaet som specialist counsel, og fra 1. oktober trer Moe inn i partnerskapet. 

«Våre klienter har allerede hatt stor nytte av Hedvigs unike kompetanse innen næringsliv og nasjonal sikkerhet, og hennes inntreden som partner markerer et viktig skritt i videreutviklingen av vår satsing på dette området», skriver Thommessen i en pressemelding

Sikkerhetsekspert

Faktisk startet Moe sin juridiske karriere i nettopp Thommessen for 24 år siden. 

Siden den gang har hun opparbeidet seg bred erfaring innenfor geopolitikk, sikkerhetspolitikk og fremmed etterretning. I tillegg til årene i PST, har hun også hatt flere sentrale roller i Økokrim, hvor hun hovedsakelig arbeidet med kriminalitet i finansmarkedene. 

- Hennes unike bakgrunn og kompetanse har styrket Thommessens evne til å tilby strategisk rådgivning i skjæringspunktet mellom juss, risiko, og forretningsstrategi, sier managing partner Sverre Tyrhaug.

- Unik juridisk og strategisk rådgivning

«Nasjonal sikkerhet får stadig større betydning for virksomheter i alle sektorer, med konsekvenser som i økende grad utgjør kommersielle risikoer», skriver Thommessen. 

Det er nettopp her Moe kommer inn. Med henne på partnerlaget, har advokatfirmaet ambisjoner om å styrke sin satsing på sikkerhetsrådgivning ytterligere. 

- Jeg har blitt tatt svært godt imot i Thommessen, og det er en glede å få kunne bli en del av partnerskapet. Siden start har jeg jobbet tett med dyktige advokater på tvers av fagområder i firmaet, og sammen kan vi nå tilby rådgivning i hele bredden av spørsmål som angår nasjonal sikkerhet, sier Moe. 

- Den samme tilnærmingen har vi også sett hos advokatfirmaer i USA og UK, men i norsk sammenheng er dette ganske unikt.

Powered by Labrador CMS