Bettina Banoun og Andreas Bullen.

Internasjonalt prisdryss på Wiersholm, BAHR og PwC

Onsdag kveld var flere norske advokatfirmaer på plass i London for å motta pris under International Tax Review Tax Awards 2024.

Publisert Sist oppdatert

Den globale nyhets- og analysetjenesten International Tax Review (ITR) arrangerer hvert år utdelingen Tax Awards for Europe, Middle East & Africa (EMEA), hvor spesialiserte advokatfirmaer innenfor skatterett trekkes frem og hedres med pris. 

Onsdag kveld var det duket for nok en utdeling. Denne gangen i London, hvor både Wiersholm, BAHR og PwC fikk pris for sitt arbeid på skatterettens område. 

Selve hovedprisen, Norway Tax Firm of the Year, gikk til BAHR. 

- Vi er stolte over at BAHR i år, som flere ganger tidligere, har mottatt den gjeve prisen. BAHR er også det eneste norske advokatfirmaet som er topprangert innen hver eneste kategori i ITR World Tax, og hele ti av våre enkeltadvokater har fått individuell ranking, sier partner Simen Skjold Søgaard, som var til stede i den britiske hovedstaden sammen med kollega Henrik Brødholt.

- Vi setter veldig pris på denne annerkjennelsen, og det motiverer oss ytterligere for videre utvikling av våre tjenester innen skatterett. 

 Wiersholm ble kåret til årets norske skatterettsfirma innenfor tvist. 

- Dette er et bevis på det harde og systematiske arbeidet som legges ned hver dag av vårt skattetvistteam, sier Andreas Bullen, Wiersholm-partner og leder av firmaets skatteavdeling.

- Arbeider til enhver tid med et stort antall tvister

Skatterettsavdelingen i Wiersholm har lange tradisjoner, påpeker Bullen, som var blant firmaets to utsendte til London sammen med Bettina Banoun.

- Vårt team arbeider til enhver tid med et stort antall tvister innenfor alle områder av skatteretten, fra de tidlige faser av den administrative behandlingen til prosedyre for Høyesterett. Vi setter svært stor pris på å bli tildelt nettopp denne prisen, idet skatteprosess er noe vi virkelig satser på og som ligger i kjernen av vår virksomhet. sier han. 

- Illustrerende i så måte at våre skattepartnere Morten Goller og Bettina Banoun for tiden har berammet tre skattesaker for Høyesterett. Faglig tyngde, utvikling og strategisk tenkning er noe vi er særlig opptatt av og vektlegger, og det er veldig hyggelig å se at dette også reflekteres i denne prisen.

Bettina Banoun og Andreas Bullen.

Som prosedyreadvokat er det beste å vinne oppdrag og rettssaker, men det å få en pris her i London er heller ikke å forakte, supplerer Bettina Banoun. 

- Wiersholm har det største teamet som prosederer skattesaker mot staten. Det å få en slik anerkjennelse er fint for hele teamet.

PwC vant pris i kategorien Norway Indirect Tax Firm of the Year.

Topprangert i flere kåringer

For bare noen uker siden ble både Wiersholm og BAHR hedret i en annen kåring for sin innsats på skatterettens område, nemlig ITR World Tax Firm Rankings 2025. 

Som firma ble Wiersholm topprangert innenfor General Corporate Tax, Tax Controversy, Transactional Tax og Transfer pricing, men også flere av Wiersholms advokater høstet individuell anerkjennelse. 

  • Bettina Banoun ble anerkjent som «Highly Regarded» og «Women in Tax Leader»
  • Egil Stefan Eilertsen  ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Andreas Bullen ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Nicolay Vold ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Morten Goller ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Mette Lundal og Håkon Marius Mørch ble anerkjent som 
Henrik Brødholt og Simen Skjold Søgaard.

BAHR havnet på toppen i kategoriene General corporate tax, Transactional tax, Indirect tax, Tax controversy, Transfer pricing, Energy og Shipping. 

  • Joachim M. Bjerke ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Jan B. Jansen ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Anne Sofie Bjørkholt ble anerkjent som «Highly Regarded» og «Women in Tax Leader»
  • Peter Hammerich ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Ole Andreas Dimmen ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Camilla Jøtun ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Simen Skjold Søgaard ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Knut Ekern ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Nils Flesland Bull ble anerkjent som «Highly Regarded»
  • Henrik Brødholt ble anerkjent som «Rising star»
Powered by Labrador CMS