DLA Piper har mistet seks partnere på én måned 

I dag meldte tre stykker overgang til Kvale. - Et stort skritt, ifølge managing partner. 

Publisert Sist oppdatert

I sommer byttet Norges 15. største advokatfirma sjef, da Camilla Wollan ble ny leder for DLA Pipers norske og nordiske ledegruppe. Siden den gang har flere personer forlatt advokatfirmaet.

I september ble det kjent at Kaare Oftedal, Sveinung Mjaugedal og Hans Christian Brodtkorb gikk ut av partnerskapet.

Oftedal, som var tidligere managing partner i advokatfirmaet, meldte overgang til Haavind. Både Mjaugedal og Brodtkorb gikk til Selmer. De tre hadde tilbrakt henholdsvis 10, 17 og 18 år i advokatfirmaet. 

Tre partnere til Kvale

I dag ble det kjent at ytterligere tre partnere forlater DLA Piper. Alle tre går til Kvale.

Det er Fredrik Verling, Helge Neraal og Tommy Bruun som skal styrke firmaets entreprise-avdeling. 

- Kvale tar et stort skritt i sin strategiske utvikling med en storsatsing innen entreprise. For å møte økende etterspørsel fra bygg- og anleggsbransjen, styrker vi laget med tre nye partnere, sier managing partner, Marius L. Andresen. 

Kvale-sjefen mener de tre nysigneringene posisjonerer advokatfirmaet som en ledende aktør innen juridisk rådgivning på området. Det vises blant annet til at de tre har erfaring fra flere av Norges største prosjekter innen bygg, anlegg og fornybar energi. 

- Deres kombinasjon av bransjekunnskap og faglig dyktighet vil styrke Kvales satsing på entreprise, med fokus på praktisk og resultatorientert rådgivning i tett samarbeid med klientene, sier Andresen. 

- Vil være tett involvert

Fredrik Verling, en av de tre nye partnerne, ser frem til å bygge videre på egen erfaring og bidra til å utvikle et sterkt entreprisemiljø i Kvale. 

- Med satsingen på entreprise skal Kvale aktivt bidra til at kundene når sine kommersielle mål og strategiske målsettinger, sier firmaet. På bildet Fredrik Verling.

- Som partnere vil vi være tett involvert i arbeidet og følge opp klientene gjennom hele prosessen. Tett samarbeid med andre sterke fagmiljøer i firmaet vil sikre best mulig resultat. Vi ser mange spennende muligheter fremover, sier han. 

Verling har vært en del av DLA Piper siden han begynte som fullmektig i 2012. Tre år senere, i 2015, startet Neraal som fullmektig i firmaet. Bruun begynte i firmaet året før, i 2014. 

- Vi takker alle for innsatsen og ønsker lykke til videre, uttaler managing partner i DLA Piper, Camilla Wollan. 

Powered by Labrador CMS