Etter om lag fire år i Thommessen, melder Trine Vabø overgang til Schjødt.

Schjødt henter arbeidsrettsadvokat fra Thommessen - gjør henne til partner

- Jeg har alltid hatt et godt øye til Schjødt, sier Trine Vabø, som startet opp i firmaet denne uken. 

Publisert Sist oppdatert

Vabø var innom Schjødt som trainee for første gang for over ti år siden, tilbake i 2013. I 2014 begynte hun som fullmektig i firmaet, før hun meldte overgang til TP Advokatfirma i Sandes. Hun var senere innom både Kluge og Equinor, før hun i 2020 knyttet seg til Thommessens Stavanger-kontor. 

Etter mer enn fire år i Thommessen, vender hun nå tilbake til Schjødt. 

- Jeg har alltid hatt et godt øye til Schjødt, og folkene som jobber der, etter den første tiden i firmaet. Når jeg fikk mulighet til å komme tilbake som partner innenfor arbeidsrett, så var det rett og slett en mulighet jeg ikke ville la gå fra meg, sier hun. 

Det betyr ikke at hun ikke har trivdes i Thommessen. 

- De fire årene jeg har hatt i Thommessen har vært veldig bra. Thommessen er et flott firma og kollegaene jeg har hatt der er supre.

- Jeg ønsker både Stavangerteamet og arbeidsrettsteamet til Thommessen alt godt og jeg kommer til å holde kontakten med de jeg har jobbet tett med. Jeg kommer til å savne dem alle sammen, sier hun.

Partner for første gang

Vabø, som er utdannet ved UiB, tiltrådte offisielt i juli, men hadde sin første arbeidsdag hos Ueland & Co denne uken, etter å ha vært i foreldrepermisjon.

- Jeg har blitt tatt veldig godt imot her i Stavanger.

Med ny arbeidsplass kommer også ny tittel: Vabø kan nå kalle seg partner for første gang i karrieren. 

- Det er klart at det er stas å få lov til å kalle seg partner blant alle de flinke advokatene i Schjødt. Når det er sagt, er det med stor ydmykhet at jeg går inn i partnerrollen. Det er et stort faglig ansvar å være partner og jeg har stor respekt for rollen. 

- Jeg gleder meg til å lære av de som har vært i «gamet» lenger enn meg selv og til å få lov til å bidra med forretningsutvikling, i tillegg til juridisk rådgivning på saker.

- Vi har det veldig gøy

Forretningsutvikling, markedsføring, ledelse og akkvisisjonsarbeid er også arbeid som «trigger henne veldig», forteller Vabø.

Samtidig er det arbeidsrett hun først og fremst ser frem til å jobbe med. 

- Jeg elsker fagfeltet mitt, og gleder meg til å fortsette å jobbe med små og store arbeidsrettslige problemstillinger sammen med dyktige kollegaer og klienter.

Det er tidligere næringsminister Iselin Nybø, som også jobber fra Stavanger, som leder firmaets arbeidsrettsgruppe. 

- Jeg ser dessuten frem til å delta i ulike faglige forum og til å lære mer om HR-faget. Sist, men ikke minst, gleder jeg meg til å være en del av arbeidsmiljøet til Schjødt igjen. Vi har det veldig gøy på jobb, og det er viktig når det går med såpass mye tid til jobben.

Powered by Labrador CMS