Hans Christian Brodtkorb og Sveinung Mjaugedal.

Nå har de blitt partnere i Selmer

Hans Christian Brodtkorb og Sveinung Mjaugedal er på plass i nytt advokatfirma etter å ha gått ut av DLA Piper tidligere i høst.

Publisert

Sist uke ble det kjent at den tidligere managing partneren i DLA Piper, Kaare Oftedal, har byttet firma og blitt ny partner i Haavind

I tillegg til Oftedal, har også Hans Christian Brodtkorb og Sveinung Mjaugedal valgt å gå ut av DLA Piper denne høsten. Begge er nå nye partnere i Selmer. 

– Vi har de siste årene rekruttert mange unge, lovende partnere, senest med Anne-Marit Wang på teknologi og Anders Nordli på skatt. Hans Christian og Sveinung har på sin side svært lang erfaring og tung kompetanse på sine fagområder, sier Selmer-MP Hans Jørgen Bender i en pressemelding.

– Denne kombinasjonen av ungdommelig pågangsmot og bred erfaring er vi sikre på er en oppskrift for suksess for våre klienter.

– Sterkt fagmiljø

I nær ti år var Hans Christian Brodtkorb partner i DLA Piper. Siden han kom inn i advokatfirmaet, har han også hatt rollen som både managing partner, styreleder i Norge og styreleder i Norden. 

Bak seg har han i tillegg tre år som leder av juridisk avdeling i  bygg- og anleggselskapet NCC Construction AS.

Som advokat er han spesialisert innen nettopp entreprise, eiendom og tvist.

– Selmer har et sterkt miljø innen faste eiendom og entreprise, som er de områdene jeg har mye erfaring med å håndtere for norske og internasjonale klienter. Jeg ser frem til å jobbe videre med rådgivning og tvist for entreprenører og bygg- og anleggsvirksomheter, sier Brodtkorb. 

– Blir svært spennende

Sveinung Mjaugedal startet i DLA Piper i 2007 og ble partner i 2011. Før det jobbet han flere år som internadvokat i Fokus Bank, nå bedre kjent som Danske Bank, samt som advokat i Thommessen. 

Mjaugedals spesialiteter er transaksjoner, M&A og private equity. Det er også dette han skal arbeide med i Selmer. 

– Selmer har et av de fremste fagmiljøene innen transaksjoner og M&A. Det blir svært spennende å bli en del av et stort og kompetent M&A-miljø, sier han. 

Powered by Labrador CMS