Britt Arnøy har trolig mye å ta tak i.

Nå har Bull Årstad endelig fått på plass en revisor 

RSM Norge trakk seg som revisor for Bull Årstad med umiddelbar virkning tidligere i år. Nå har advokatfirmaet hyret inn Britt Arnøy som erstatter. 

Publisert Sist oppdatert

RSM Norge var i flere år Bull Årstads revisor. RSM var også revisor for to av firmaene til den avdøde advokaten som i en årrekke bedrev fiktiv lånevirksomhet. 

Advokater som driver advokatvirksomhet har revisjonsplikt etter revisorloven, jf. advokatforskriften § 3a-9. I august sendte direktør Dag Eriksen i Tilsynsrådet derfor en e-post til Bull Årstad, der firmaet ble gitt en frist på tre uker til å rette opp i forholdet.Fredag den 13. september gikk fristen ut, uten at noen ny revisor var blitt antatt.

– Med bakgrunn i den situasjonen Bull Årstad er i, er det naturlig at selskapet og dets advokater vurderer flere forhold vedrørende videre drift og organisering, uttalte Eriksen.

Daglig leder i Bull Årstad mente derimot at firmaet snart ville finne en løsning.

– Vi legger til grunn at vi har en løsning på plass om kort tid, uttalte han.

Nå er løsningen altså på plass.

- Vi har inngått avtale med ny revisor og dette er meld inn til selskapsregisteret, sier daglig leder. 

Britt Arnøy

- I tråd med regelverket er Tilsynsrådet varslet om at vår nye revisor er Britt Arnøy i Arnøy Revisjon og Rådgivning AS. Det er fortsatt en del praktiske forhold som må på plass og vi vil si mer når det er klart, fortsetter han.

Arnøy Revisjon og Rådgivning AS, som ble etablert av Britt Arnøy i 2022, er nå deres nye revisor. Med flere års erfaring som revisor i EY, har Arnøy erfaring med revisjon av både store og små selskap. Da hun sluttet som manager i EY i 2008, fordypet hun seg i drift som økonomisjef i årene som fulgte. 

Les mer om Bull Årstad:

Powered by Labrador CMS